Doe meer met je digitale handtekening

Waarom zou je alleen standaard informatie in je digitale handtekening zetten? Deze Outlook optie is een prima middel om op een ongedwongen manier nuttige of leuke informatie bij je lezers te verspreiden.

Voordat je met vakantie gaat
Ga je (binnenkort) op vakantie? Zet dit dan een week of twee van te voren in je digitale handtekening. Iedereen weet dan tot wanneer jij beschikbaar bent. Wil iemand je nog spreken voordat je met vakantie gaat, dan kan die persoon dit tijdig doen.

Hiermee kun je voorkomen dat mensen op het allerlaatste moment ineens aan je bureau staan. Of dat collega’s er pas tijdens je afwezigheid achter komen dat je er niet bent terwijl ze je net nodig hadden.

Gratis promotie
Je kunt je digitale handtekening ook prima gebruiken voor promotiedoeleinden. En daarmee bedoel ik niet alleen dat je jullie nieuwste bedrijfsproduct kunt aanprijzen bij externe klanten.

Als je een aparte handtekening hebt die je voor je collega’s gebruikt, kun je interne zaken bij hen promoten. Bijvoorbeeld de deadline voor het inschrijven voor de BBQ, dat er deze week verse aardbeien zijn bij de gezamenlijke lunch of bijvoorbeeld het sponsorbedrag vermelden dat jullie voor het goede doel hebben opgehaald.

Wat je doet met CC’s
Lees jij emails die je in CC binnen krijgt niet of komen die in een aparte map terecht zodat je ze eventueel later kunt lezen? Daarover zou je ook iets kunnen zeggen in je digitale handtekening. Hier lees je een suggestie, zie de vierde tip.

Waarvoor gebruik jij je digitale handtekening nog meer? Leuk om ervaringen te delen!

Mooie (werk)dag,

Vond je dit een inspirerend artikel? Leer nog meer in deze workshop:

Vind je dit artikel interessant? Deel gerust!:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn