Email | Prettiger werken met Outlook

Laat Outlook vóór je werken (niet tegen je!)

Wil je een lege inbox en efficiënter werken met Outlook?

Je ontdekt alle geheimen in deze workshop!

Ervaar jij mail als een tijdverslinder? Of heb jij een inbox met honderden e-mails, vergeet je deadlines waardoor je in de problemen komt of kun je bijlagen niet meer vinden? Dat helpt allemaal niet echt om plezierig en georganiseerd te werken.

Maak je daarnaast niet of onvoldoende gebruik van alle extra Outlook mogelijkheden die helpen om grip op je werk te krijgen, zoals je digitale takenlijst en -agenda, dan doe je jezelf echt tekort. Gelukkig kan het ook heel makkelijk anders!

Outlook; jouw gratis persoonlijke assistent!

Als je weet hoe je je email, takenlijst en agenda goed kunt gebruiken, helpen ze je juist om efficiënter te werken en je korte- en lange termijn doelen te bereiken.

Je krijgt volop suggesties om je mailbox te organiseren op een manier die bij jou past, zodat je altijd overzicht hebt. Je gaat een groot aantal functionaliteiten ontdekken, die je nog niet kende en die je zeker wilt gaan gebruiken omdat ze je veel tijd besparen of rust en structuur geven. En ja, natuurlijk met kom je met deze workshop af van die uitpuilende inbox!

Daarnaast laat ik je zien op welke manier je je takenlijst en agenda kunt gebruiken om lekker proactief te kunnen werken.

Ik weet zeker dat deze workshop je zal verbazen over alle mogelijkheden die Outlook je biedt om meer overzicht en structuur te krijgen in je werk en in je hoofd!

Een workshop die iedereen die emails verstuurd zou moeten volgen!

Deze workshop is voor iedereen die slimmer wil mailen en hier minder tijd aan kwijt wil zijn. Een workshop over hoe je je digitale takenlijst en -agenda beter kunt gebruiken en welke fijne functionaliteiten je veel gemak gaan opleveren. Neem je laptop dus mee zodat je het onderstaande meteen kunt doen!:

Wat voor type mailer ben jij eigenlijk?

Ben jij je bewust van je emailgedrag? Hoe vaak mail jij bijvoorbeeld en wanneer lees je je email? Word je bewust van je eigen mailgewoonten en kijk wat je kunt veranderen.

Krijg overzicht en structuur in al die emails

Schrik niet; je krijgt handvaten om je Outlook zo in te richten dat je aan het einde van je werkdag alleen ongelezen emails in je inbox hebt staan! Dus weg met die overvolle mailbox die alleen maar voor stress, veel zoeken en onduidelijkheid zorgt. Wat een rust geeft dat! Werk je met een gedeelde inbox? Ook dan kunnen we die voor iedereen fijn inrichten.

Zo vergeet je nooit meer wat

Gebruik je hoofd om te denken en niet om te onthouden, want daar heb je je digitale takenlijst voor. Als je weet hoe je Outlook takenlijst werkt, wil je niet meer zonder! Je ontdekt de mogelijkheden om met behulp van je takenlijst proactief te werken, nooit meer wat te vergeten en hoe je met je takenlijst heel gemakkelijk de voortgang van je projecten kunt bewaken.

Plan tijd in om je agenda te plannen

Plan je nu al je werkzaamheden in je digitale agenda, of staan hier eigenlijk alleen afspraken met anderen in? Je krijgt suggesties om je agenda slimmer te gebruiken zodat het je kan helpen om te doen wat je wilt doen en zo je doelen te bereiken. Natuurlijk krijg je ook tips over het gebruik van verschillende agendafunctionaliteiten

Ken jij deze handige Outlook functionaliteiten al?

Outlook zit boordevol handige instellingen die het je in je werk veel makkelijker maken. Ik weet zeker dat er een aantal functionaliteiten zijn die je nog niet kent! Ik neem verschillende instellingen met je door, zodat jij kunt kijken welke je wilt gaan toepassen, zoals: snelle stappen, regels, categorieën, uitzetten melding nieuwe email en nog veel meer. Dat gaat je een hoop gemak opleveren!

De beste email geheimen voor jou

Email heeft zo zijn eigen etiquette, ik deel de best bewaarde geheimen met je. Hierdoor kom je erachter waarom een goede onderwerpregel zo ontzettend belangrijk is, wanneer je de BCC wél kunt gebruiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je minder mail ontvangt.

Het werkt!

Wil je ook een opgeruimde inbox én meer uit je Outlook halen?

Als je een geordende mailbox wilt en als je je takenlijst en agenda wilt gebruiken om meer grip op je werk te krijgen, open dan nu je mailbox! Mail me via info@zoontraining.nl of vul het onderstaande contactformulier in en laat je verbazen over alle mogelijkheden die Outlook je biedt.

Wat is jouw grootste email ergernis? Vertel het me hieronder zodat ik je verder kan helpen!

Bertine

PS  96% van de deelnemers volgt ook de workshop ‘Plannen en Prioriteren. Met meer plezier werken’. Je krijgt hierin volop oplossingen om chaotische dagen, onrust in je hoofd of werkstress te voorkomen zodat je iedere dag grip hebt op je werk en je tijd. En je nieuwe Outlookvaardigheden kun je daar meteen bij gebruiken!

Een overvolle mailbox. Een volle agenda. Stress. Toch maar even tijd gemaakt voor de workshops van de enthousiaste en bevlogen Bertine Zoon van Zoo’n Training.

Dit is een van de weinige trainingen die ik direct kan toepassen, heerlijk.

Vooraf had ik bedacht dat ik alles al wist, maar dit was boven verwachting. Inzicht gekregen hoe dingen beter kunnen. De sfeer was open en luchtig en hierdoor veel gelachen en geleerd.